Netherlands

Contact Form

Please use the form below to send us an email.

* Reason for Enquiry.

Phone or Email

itelebill.com klant FAQ

As Easy As A Phone Call

Surf naar de lijst met de meest gestelde vragen over iTelebill en het mobiele betaalproces.
01. Wie is iTelebill?

iTelebill is de mobiele betaalspecialist voor online & microbetalingen van rekeningen. Wij leveren een online betaaldienst voor het eenvoudiger en veiliger betalen van virtuele en digitale goederen via de mobiele telefoon. Hierbij is geen creditcard of bankrekening nodig.

02. Hoe lang neemt een iTelebill-transactie in beslag?

Het deel waar iTelebill voor verantwoordelijk is duurt slechts een paar seconden, maar het crediteren van uw account kan meer tijd in beslag nemen, afhankelijk van de webmaster.

03. Waarom is iTelebill veiliger dan een creditcard?

iTelebill is veiliger omdat wij voor de voltooiing van een transactie om een bevestiging van het tekstbericht vragen. Dit betekent dat niemand een transactie kan afsluiten met uw telefoonnummer. Zij zouden hiervoor toegang moeten hebben tot uw toestel. Een creditcard daarentegen bevat uw persoonlijke gegevens en alleen de nummers zijn al voldoende voor de afhandeling van de transactie. Fysiek bezit van de kaart is daarbij niet noodzakelijk.

04. Welke persoonlijke informatie wordt er verzameld?

Het gebruik van iTelebill vereist geen registratie, dus de enige informatie die wij van u verzamelen is uw telefoonnummer. Alle persoonlijke informatie wordt altijd gecodeerd over het internet verzonden.

05. Wat heb ik nodig om een betaling te voltooien?

In de meeste gevallen hoeft u alleen het tekstbericht te beantwoorden dat u van ons ontvangt wanneer u iTelebill selecteert als betaaldienst.

06. Hoe worden mijn kosten verrekend?

Uw iTelebill-aankopen verschijnen op uw reguliere telefoonrekening.

07. Wat als ik een prepaid of pay-as-you-go telefoon heb?

Dan worden de kosten tijdens de transactie van de balans van uw beltegoed afgeschreven. Bij onvoldoende saldo wordt de transactie geblokkeerd.

08. Ik heb geprobeerd te betalen, maar ik ontvang geen tekst op mijn toestel en het is nu al enkele uren geleden.

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom uw betaling niet werkt. Misschien zijn er tijdelijke problemen met uw mobiele provider, of u heeft onvoldoende saldo op uw prepaid beltegoed, of u heeft alle Premium SMS-diensten geblokkeerd toen u van provider overstapte. Als u wel andere sms'jes binnenkrijgt, maar na een uur nog geen tekstbericht van iTelebill hebt ontvangen, neem dan contact met ons op en wij zullen u proberen te helpen.