Netherlands

Contact Form

Please use the form below to send us an email.

* Reason for Enquiry.

Phone or Email

itelebill.com content owner faq

As Easy As A Phone Call

Surf naar de lijst met onze meest gestelde vragen over iTelebill en het mobiele betaalproces.
01. Wie is iTelebill?

iTelebill is de mobiele betaalspecialist voor online & microbetalingen van rekeningen. Wij leveren een online betaaldienst voor het eenvoudiger en veiliger betalen van virtuele en digitale goederen via de mobiele telefoon. Dit alles zonder creditcard of bankrekening.

02. Hoe werkt de mobiele betalingen van iTelebill?

Integreer de iTelebill betaaloptie ergens op uw website. De klant volgt de instructies op het scherm en voltooit de transactie door antwoord te geven op in een tekstbericht gestelde vragen. De klant hoeft zich niet te registreren of uw website te verlaten .... de koop is in een paar seconden beklonken.

03. Waarom zou ik iTelebill toevoegen als betaaloptie?

Wat uw digitale product ook is, met iTelebill kunt u marktsegmenten factureren die voorheen ontoegankelijk waren en uw inkomsten op de traditionele creditcardmarkt verhogen.

Mobiele facturering verlegt uw grenzen en voegt keuze, meer flexibiliteit en anonimiteit toe aan uw incassomogelijkheden.

05. Hoe zit het met leveranciers van draadloze communicatie? Wat rekenen die?

Mobiele providers vragen een redelijke vergoeding, vari�rend van 25% tot 45%, afhankelijk van het land en de leverancier. Op onze pagina "Kans op inkomsten" vindt u meer informatie over hoeveel u kunt verdienen met iTelebill. Mocht u nog vragen hebben over vergoedingen op uw gebied van mondiale interesse, neem dan contact met ons op.

08. Biedt u ondersteuning bij de integratie?

Ja. Na bevestiging van uw aanmelding krijgt u een accountmanager toegewezen die u helpt omgaan met de mobiele betalingen, specifiek gericht op uw business.

09. Wat gebruikt iTelebill om te integreren met mijn website?

Wij bieden verschillende opties, vari�rend van een eenvoudig HTML iFrame tot geavanceerde API-integratie. Het iFrame wordt ge�nstalleerd op uw webpagina (in een toepassing of in het winkelwagentje), wat betekent dat de klant nooit uw site hoeft te verlaten om een apart formulier in te vullen voor registratie of checkout. U kunt ook een link tot stand brengen met een volledige browserpagina, die wij met onze geavanceerde API-versie zullen hosten of aanpassen.

10. Kan ik de stijl van iTelebill controleren op mijn website?

Ja. U kunt het grootste deel de basis-stijlelementen van het iFrame bekijken via CCS. U kunt de stroom aan eindgebruikers echter niet veranderen, tenzij u gebruik maakt van de Custom UI voor een diepere integratie.

11. Kan ik de stappen van het betalingsproces wijzigen?

We hebben er hard aan gewerkt om de productstroom zo eenvoudig en simpel als mogelijk te maken in overeenstemming met de regels en de voorschriften van iedere provider. Om de normen voor levering en fraudebestrijding hoog te houden moeten we zorgen voor een consistente en veilige iTelebill-gebruikerservaring van al onze betaaloplossingen.

12. Levert u ondersteuning voor mijn klanten?

Ja. Wij hebben een team van meertalige specialisten op het gebied van klantsupport met meer dan 5 jaar ervaring in het helpen van klanten met hun mobiele betalingen.

Uw klanten kunnen gebruik maken van het e-mailformulier voor klantsupport op onze Customer Support pagina, evenals van de gedetailleerde lijst in iedere SMS en/of op de verklaring van uw leverancier.