Netherlands

Contact Form

Please use the form below to send us an email.

* Reason for Enquiry.

Phone or Email

itelebill.com clients

The Mobile Payment Company

dating services & lidmaatschapsdiensten

White Label Dating

WhiteLabelDating.com is de grootste Britse leverancier van online dating services en een dochter van Global Personals Limited, een in Engeland gevestigd softwarebedrijf dat zijn partners de mogelijkheid biedt om hun eigen online datingsites op te zetten.

White Label Dating ondersteunt een brede reeks aan websites, van grote uitgevers tot kleine datingsites, vaak gericht op niche dating, en worden ge�xploiteerd door natuurlijke personen.

Zij ondersteunen momenteel datingsites voor succesvolle merken en uitgevers, zoals Bauer, Dennis, NatMags, Future Publishing, IPC en Trojan.

iTelebill leverde alternatieve betaaloplossingen en verbeterde conversies door keuze, flexibiliteit en anonimiteit toe te voegen aan hun incassomogelijkheden.


FriendFinder Networks

FriendFinder Networks Inc. is een toonaangevende, op het internet gebaseerde networking en multimedia entertainmentorganisatie, die enkele van de meest bezochte websites in de wereld exploiteert, met bijna een half miljoen geregistreerde leden en 150000 nieuwe aanmeldingen per dag. Het bedrijf levert een grote vari�teit aan online producten en diensten die leden van diverse culturen en belangengroepen aanspreken.

Door iTelebill's innovatieve betaaloplossingen te integreren, kon FriendFinder Networks zijn inkomsten verhogen door marktsegmenten aan te boren die voorheen voor hun druk bezochte websites onbereikbaar waren.

Streaming Services

De Cellcast Group is een toonaangevende leverancier van participatie-televisieprogrammering en interactieve mobiele content voor de huidige digitale amusementssector.

De Group produceert meer dan 600 uur aan interactieve televisie per week. Haar inkomsten verkrijgt zij uit het participatiepubliek, doch steeds meer via het web en de mobiele 24-uurs diensten.

De betaaloplossingen van iTelebill hebben geholpen bij te gelde maken van het netwerk aan websites van de Cellcast Groups', waardoor de klant meer interactie en geavanceerde sitefuncties kreeg, terwijl de Group zijn inkomsten uit hun digitale eigendom verder kon uitbouwen.

uitgevers

Microbetaling is ideaal voor het verlenen van toegang tot de premium content. Deze inhoud kan met een simpele integratie voor de gebruiker worden geblokkeerd totdat de transactie is voltooid, waardoor u meer controle behoudt op uw waardevolle media en uw inkomsten laat stijgen met hoge conversiekoersen uit het nog onderbenutte publiek.

Social Networking

Het gebruik van iTelebill microbetaling voor social networking websites biedt het voordeel van een verhoogde functionaliteit voor betalende klanten en online gaming. Verhoog uw inkomsten en conversiekoersen door de betaaloptie van iTelebill te integreren in uw website. De klant hoeft uw website niet te verlaten en de koop is in een paar seconden beklonken.