Netherlands

Contact Form

Please use the form below to send us an email.

* Reason for Enquiry.

Phone or Email

betaalkeuze

bel en betaal

iTelebill vereenvoudigt het mobiele betaalproces, geen creditcards of bankrekeningen, slechts u en uw telefoon.

iTelebill is de snelle en gemakkelijke manier van online betalen, bel en betaal! Zonder het opgeven van persoonlijke informatie, het intypen van nummers of het opzoeken van veiligheidscodes. Het enige dat u nodig hebt is uw telefoon en u kunt online betalen.

online betalingen

iTelebill biedt u de flexibiliteit om uw aangeschafte goederen online te betalen met uw telefoon. Creditcards en bankrekeningen behoren tot het verleden.

Onze betaaloplossingen vereisen geen registratie, dus weg met de lange tijdverspillende checkout-formulieren. Bij het hele proces staat de eindgebruiker centraal en het is zo eenvoudig als ��n, twee....dat is het eigenlijk. Verstuur de op het scherm weergegeven gegevens en beantwoord vervolgens uw factuurbericht.

lees meer

Veiligheid & Zekerheid

iTelebill beschikt over een aantal systemen en processen voor het opsporen en het voorkomen van fraude. Wij werken nauw samen met toonaangevende providers van mobiele telefoondiensten en online content owners om ervoor te zorgen dat u veilig online kunt winkelen.

lees meer

klantsupport

If you are having problems using the iTelebill service please visit the Customer Support page to submit a support request to our service representatives. This is the quickest and easiest way to resolve your issue.

lees meer

klant FAQ

Browse a list of our most common questions people have about iTelebill and the mobile payment process.

lees meer