Netherlands

Contact Form

Please use the form below to send us an email.

* Reason for Enquiry.

Phone or Email

iTelebill Billing Services

As Easy As A Phone Call

Met iTelebill heeft u een kant-en-klare klantvriendelijke betaalmethode. Wij bieden meer opties voor het internationaal afrekenen van grote bedragen dan wie dan ook!

Wij bieden u de perfecte oplossing, van Australi� tot Zimbabwe en overal daartussen, aangepast aan de stijl van uw website. Kies het bedrag dat u wilt factureren en de gewenste toegang.

Dankzij de eenvoudige integratie met onze API krijgen meer dan 1,6 miljoen potenti�le klanten toegang tot uw website.

Onze oplossingen ondersteunen alle browsers, besturingssystemen en alle mogelijke soorten internetverbindingen. Dat betekent u geen enkele transactie misloopt!

verdien meer, start vandaag

U doet uw best om zoveel mogelijk bezoekers aan te trekken, dus beperk uzelf en uw klanten niet tot ��n betaalmethode!

vis niet langer achter het net

Genoeg van om klanten mis te lopen die constant uw website bezoeken, maar niets kopen? Dat gaat nu veranderen! iTelebill biedt een uitgebreid pakket aan incassomogelijkheden, wat betekent dat u alle klanten zonder creditcard of bankpas nu aan boord kunt houden! Kunt u het zich veroorloven om u niet aan te melden?

een echte anonieme facturering

Veel mensen zitten in over de kosten die van hun creditcard worden afgeschreven of zijn ongerust over de beveiliging van hun kaartgegevens op het internet. Stel ze gerust en collecteer hun geld!

u verdient het om meer te verdienen

Wacht niet langer, meldt u vandaag nog aan en verhoog de inkomsten uit uw website!